Van jas naar rolstoeljas

                                                                                                                                                                                                Een leuke opdracht gemaakt.

Een echte badman cape en masker

in het zwart wit.

Voor een peuter.

Deze is op bestelling leverbaar!

Voor een paar dames dickens rokken gemaakt en de cape's en blouse aangepast naar wens.

Dit was echt een hele leuke opdracht en de dames waren zeer tevreden dat is helemaal top.

Inmiddels ben ik alweer een half jaar bezig met mijn naaiatelier.

Ook heb ik wat vaste werkzaamheden binnengehaald dit is zeer uiteenlopend. Van trouwjurken vermaken voor een bruidsmode zaak die ook de weddingplanning. make-up en haren verzorgd, tot sjaals naaien en tassen voor een webshop. Ook veel klanten die kleine klusjes komen brengen of grote.

Veel mensen weten mij te vinden dit is echt heel leuk.

Ook kom ik nog wel eens bij ouderen mensen om kleding af te spelden daarna te vermaken en terug te brengen vaak onder het genot van een bakkie thee.

De naailes is inmiddels verplaatst naar de maandagochtend, dit is erg gezellig met de dames en er wordt druk genaaid van badjas tot indianenpak of een leuke tas het gebeurd allemaal.

Ik ga lekker verder met mijn bedrijfje op naar 4 september dan besta ik een jaar!!